Firma med mange års erfaring

Stor maskinpark

​Alt indenfor landbrug

Såning af majs og korn udføres

Vi har stor erfaring med såning af majs

Såning af majs udføres med RTK GPS og en 12 rækket såmaskine i blandt andet Tønder, Bylderup Bov og Tinglev. Derudover tilbyder vi også snitning af majs.

På majssåmaskinen er der monteret ammoniak udstyr, så vi kan placere ammoniak i stedet for startgødning. Ammoniak røret kommer ud mellem gødningskæret lige ved siden af startgødningstuden. Der er også mulighed for at tilføre både ammoniak og startgødning samtidig.

Vi har et lager af ammoniak stående hvert forår og tilbyder også muligheden for at bestille majsfrø og gødning igennem os.


Vi har kunder, der får deres majs sået med ikke andet som gylle og ammoniak som gødning, og det har vi gode erfaringer med. 

Såning af korn

Såning af korn udføres med en 6m Horsch Pronto m. frøudstyr. Denne såmaskine udfører et upåklageligt stykke arbejde, om der køres direkte i pløjet jord eller ved reduceret jordbearbejdning.

Der er mulighed for grubbesåning med en 6m HEVA grubber som går i dybden og løsner jorden. Såmaskinen spændes efter grubberen som hænger i liften.

Her er der også mulighed for at tildele ammoniak i samme arbejdsgang. Ligesådan som på vores majssåmaskine så kommer ammoniak røret ud ved skiveskæret ved siden af gødnings tuden.

Kontakt os for flere oplysninger om såning af majs og korn

Kunne du tænke dig flere informationer om vores priser og ydelser, så må du til hver en tid kontakte os. Hos os er du garanteret god og kompetent service hele vejen rundt.

Du kan kontakte os på telefon: 30 61 61 07 eller på mail: cs@jejsingmaskinstation.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Kontakt os for mere info

Kunne du tænke dig flere informationer om vores priser og ydelser, så må du til hver en tid kontakte os. Hos os er du garanteret god og kompetent service hele vejen rundt.

Vi kan kontaktes på telefon: 30 61 61 07 eller på mail: cs@jejsingmaskinstation.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

Vurderet 4,3/ 5 stjerner på baggrund af mere end 78 anmeldelser på Facebook​.

Firma

Jejsing Maskinstation ApS

CVR: 40328270