Firma med mange års erfaring

Stor maskinpark

​Alt indenfor landbrug

Snitning af majs til grovfoder

Snitning af majs i forbindelse med produktion af grovfoder er en af de større arbejdsområder, vi beskæftiger os med, som vi udfører i blandt andet Tønder, Bylderup Bov og Tinglev. Vi kan også tilbyde såning af majs.


Vi slår af med en Pöttinger 10-meters, der har monteret bånd. Mulighederne er mange med bånd-udstyr: Det ene bånd kan f.eks. køre nede hele tiden, hvis udbyttet ikke er for stort, og giver dermed muligheden for at rive 20m skår sammen. Dette sparer tid på snitten.

I helsæd kan det f.eks. båndes sammen med det samme, så man behersker hvor mange kerner, der går til spilde.

Både snitning af majs og helsæd til foder

Til ensilering af helsæd har vi også mulighed for at tage afgrøden direkte med vores Direct Disc. Det sikrer ingen spild af kerner og en bedre snittekvalitet. Helsæd har typisk den tørstof, det skal have, når det er moden nok til helsædsensilage. Ved at tage det direkte undgår man således også unødvendige udtørring af afgrøden.

Vi anvender professionelle maskiner bl.a. til snitning af majs

​Rivningen foregår med en Claas Liner 4000, som har mulighed for 12m-15m og en Claas Liner 3000, som har mulighed for 10m-12,5m.

I græs kører vi med en enkelt snitter, og ved snitning af majs kører vi med 2, begge af modellen Claas Jaguar 960. I majs køres der med 2x 10 rækket majsbord.
I stak har vi mulighed for at tilbyde gummiged og/eller traktor. Traktoren har påmonteret tvillinghjul, frontlæsser og en Holaras fordeler.


I majs til de 2 snittehold anvendes der 2x dozerblade og gummiged.

På snitteren i græs er der monteret både udbytte måler og NIR sensor, der gør det muligt at registrere udbytte og tørstof med høj nøjagtighed.


Afgrødens data overføres til Mark Online via Claas Telematics så snart arbejdet er afsluttet. Data er hurtigt tilgængeligt, for både dig og din planteavlskonsulent. Udbytte måleren kalibreres med vægt på vognene.

Via god dialog og et godt samarbejde kan vi sikre kvalitets foder hjem i stakken.​

Hvad er grovfoder?

Grovfoder kan være mange ting, og kan bl.a. fremstilles af majs, roer og helsæd. Vi har specialiseret os i produktion af grovfoder af majs til kreaturer, som er det mest udbredte grovfoder i Danmark. Derudover har vi også kompetencerne til at udvinde helsæd, det kan fx være vårbyg eller vinterhvede, som begge er populære former for grovfoder til kreaturer i Danmark.

Kontakt os for flere informationer om snitning af majs og græs

Kunne du tænke dig flere informationer om vores priser og ydelser, så må du til hver en tid kontakte os. Hos os er du garanteret god og kompetent service hele vejen rundt.

Vi kan kontaktes på telefon: ​30 61 61 07​eller på mail: cs@jejsingmaskinstation.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os for mere info

Kunne du tænke dig flere informationer om vores priser og ydelser, så må du til hver en tid kontakte os. Hos os er du garanteret god og kompetent service hele vejen rundt.

Vi kan kontaktes på telefon: 30 61 61 07 eller på mail: cs@jejsingmaskinstation.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩✩✩✩✩

Vurderet 4,3/ 5 stjerner på baggrund af mere end 78 anmeldelser på Facebook​.

Firma

Jejsing Maskinstation ApS

CVR: 40328270